Spring naar content

Leeftijd

Interesse

Frequentie

Filters:

Receptionist(e)/Telefonist(e) gezocht

Wij zoeken een vrijwilliger voor de receptie die alle collega’s, bezoekers en vrijwilligers met een welgemeende glimlach verwelkomt en wegwijs maakt. Dit zowel aan de telefoon als achter de receptie van ’t Buurthuis. Alle voorkomende receptiewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket.
 • Helpen als gastvrouw/ heer

Jongerenmentor gezocht

Het jongerenwerk is op zoek naar mentoren. Als mentor zet je je vrijwillig in om een jongere te ondersteunen. Je wordt door ons gekoppeld aan een jongere die tussen de 10 en 23 jaar oud is en een ondersteuningsvraag heeft. Deze vraag kan gaan over school, werk, vrije tijd of de thuissituatie. Je zou een jongeren bijvoorbeeld kunnen helpen door wekelijks samen een planning te maken met privé en school activiteiten. Of door samen te gaan wandelen en de mogelijkheid geven om verhalen te vertellen.
 • Wekelijks

Vrijwilligers gevraagd ter ondersteuning/ontlasting mantelzorgers Dementie

Kopje koffie of thee drinken, praten over vroeger, over de kinderen, over het dorp, samen iets in de tuin doen, wandelen, fietsen, een stukje toeren met de auto, een spelletje, de krant voorlezen, samen televisie kijken, samen naar muziek luisteren, computeren of soms ook gewoon niets doen, er gewoon zijn, zodat de mantelzorger even ontlast wordt.
 • Helpen bij dagbesteding

Vrijwilliger marketing

Een leuke, uitdagende vrijwilligersfunctie in een creatieve omgeving waar ruimte is voor eigen inbreng. Je denkt actief mee in onderwerpen voor onze websites, magazine, nieuwsbrieven en de content voor social media en je zult ook de teksten hiervoor schrijven. Tevens denk je mee over hoe wij de inzet van social media verder kunnen professionaliseren. Dus heb jij een creatieve geest en een vlotte pen, kom dan ons team versterken!
 • In overleg

Financiële vrijwilliger

Wil jij mensen op weg helpen bij financiële vragen! In Waard dreigen 1 op de 8 huishoudens in armoede te raken, met een goede begeleiding kan veel leed voorkomen worden. Op het spreekuur ondersteun je bewoners, geeft praktisch advies en begeleid ze naar passende hulp.
 • In overleg
 • Helpen bij administratie & registratie

Wandelmaatjes gezocht voor wandelactiviteit

Geniet jij van wandelen? Als wandelmaatje laat je anderen ook genieten van wandelen. Heb je best af en toe een uurtje over om iemand mee te nemen om te wandelen? Meld je dan aan als wandelmaatje!
 • Helpen bij bewegen & sport

Penningmeester gezocht

In het Bestuur komt een vacature vrij voor de functie van Penningmeester! De Penningmeester stelt het financiële jaarverslag op, zelfstandig, en in overleg met de boekhouding en directie en beheert de kas en bankrekeningen.
 • Helpen bij administratie & registratie

Onze (boerderij)dieren verzorgen

Onze locatie staat naast de kinderboerderij en daarom verzorgen wij de schapen, het varken, de volgens, de cavia’s en de kippen. Zwaar werk, maar erg leuk! Kan jij ons daarbij helpen?
 • Wekelijks
 • Helpen bij verzorging van dieren

Vrijwilliger tuinonderhoud

Door de groei van Wijk voor Wijk hebben wij ruimte voor vrijwilligers tuinonderhoud. Als vrijwilliger tuinonderhoud ga je op aanvraag van bewoners uit de wijk onderhoud plegen aan de tuinen van de bewoners. Het zijn tuinklussen waar jij blij van wordt. Of het gaat om snoeien van een heg, struiken en vaste planten of het wieden van onkruid. Jij vindt het heerlijk om buiten te zijn en de handen uit de mouwen te steken. Je bent in de wijk het visitekaartje voor Wijk van Wijk en laat de bewoners na je werk met een glimlach achter.
 • Wekelijks
 • Helpen bij tuinonderhoud

Spoorzoekers met richtingsgevoel gevraagd

Voor de enthousiaste wandelclub Waardse Wandellaars worden twee spoorzoekers gezocht die mooie wandelingen in de regio uitzetten.
 • Maandelijks
 • Helpen bij uitjes & vervoer