Spring naar content

Direct aanmelden voor hulp

Levensgebeurtenissen – of: life events – zijn veranderingen in jouw leven, en die kunnen zowel plezierig als vervelend zijn. In beide gevallen kan er veel op je af komen en heb jij wellicht behoefte aan informatie, hulp of ondersteuning. Waar moet je op letten als er een belangrijke verandering optreedt of situatie ontstaat? Wat zijn de mogelijkheden om aan de slag te gaan of advies te krijgen? Waar heb je recht op? Waar moet je zijn? Waar kan je überhaupt beginnen?

Kies zelf welke aanpak het best past bij jouw situatie

Bij Welzijn Waard kun je terecht om een oplossing te vinden voor jouw specifieke situatie. Met een (online) test of cursus helpen we je antwoorden vinden op je vragen. Ook een afspraak maken met een van onze sociaal werkers voor een persoonlijk gesprek of gewoon binnenlopen bij onze (online) spreekuren behoort tot de mogelijkheden. Onze sociaal werkers en vrijwilligers helpen jou graag op weg bij (persoonlijke) vragen, problemen of ideeën voor jouw buurt of wijk!

Welzijn Waard. Altijd in de Buurt!

Je komt Welzijn Waard overal tegen: in wijkcentra, jongerencentra, in de buurtbus en op straat. En tegenwoordig ook online! Zo kun jij aan de slag of een gesprek met jouw sociaal werker voorbereiden, wanneer jou dat uit komt. Welzijn Waard is er voor jou; 24 uur per dag!

Hoe werkt het?

Welzijn Waard is altijd in de buurt, fysiek en online! Lees hier hoe je gebruik kunt maken van de dienstverlening van Welzijn Waard.

DEZE NOG VERDER UITWERKEN!!

Waar kan ik hulp bij krijgen?

Welzijn Waard is een brede welzijnsorganisatie. Zie hier op welke onderwerpen wij kunnen helpen om jou te ondersteunen.

Test jezelf

Er zijn verschillende testen beschikbaar om in kaart te brengen hoe het met je gaat en waar je staat.

Direct een online training doen

Volg een online training (met begeleiding of geheel zelfstandig). In beide gevallen kun je altijd tussendoor je vraag stellen.

Activiteitenkalender

Welzijn Waard biedt een breed scala aan activiteiten aan, voor alle leeftijden. Sportief, ontmoeting, creatief, recreatief en activerend.

Contact

Wil je een van onze medewerkers spreken? Je kunt ons bellen, chatten, mailen of langskomen!

Welzijn Waard is een brede welzijnsorganisatie in de gemeente Waard. Wij zijn er voor alle inwoners, van jong tot oud! Niet alleen als je een hulp- of ondersteuningsvraag hebt, maar ook als jij iets voor een ander wilt betekenen of jouw handen uit de mouwen wil steken.

Welzijn Waard. Samen bouwen we aan verbonden buurten!

Piet de Groot. Founder Welzijn Waard