Spring naar content

Actief zijn & Vrijwilligerswerk

Actief zijn

Ben je op zoek naar iemand om leuke dingen mee te doen? Heb je zin om lekker te koken, maar wil je het wel graag samen met iemand anders opeten? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit? Je bent niet de enige die fijne ontmoetingen en nieuwe contacten zoekt. Voor iedereen is er een geschikte activiteit te vinden die past bij jouw belangstelling en mogelijkheden. Graag helpen we bij het zoeken van de meest geschikte activiteit. Je kunt vrijblijvend kennismaken met een activiteit. Zo kun je kijken of de activiteit écht bij jou past.

Wat is er in jouw buurt te doen?

Welzijn Waard biedt een breed scala aan activiteiten aan, voor alle leeftijden. Sportief, ontmoeting, creatief, recreatief en activerend.

MijnParticipatie

Actief zijn gaat ook om meedoen. Onderdeel zijn van de maatschappij. Hoe staat het met jouw persoonlijke en sociale vaardigheden? Breng dat aan de hand van 8 vragen in kaart!

Vrijwilligerswerk

Wil je graag iets doen voor een ander, maar weet je nog niet wat? Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Je kunt het bijvoorbeeld voor één dag per week doen, of af en toe: van één korte klus, tot maatje worden voor een jaar. Alleen, of samen met andere vrijwilligers of vrienden. Vrijwilligerswerk biedt de mogelijkheid om kennis te maken met bijzondere mensen die genieten van je gezelschap, ook al kunnen ze dat soms niet vertellen. Alleen al het feit dat je speciaal voor hem of haar komt, betekent veel voor een inwoner of cliënt. Meld je vandaag nog aan. Ervaring is niet nodig: inzet en enthousiasme staan voorop! Wil je eerst liever meer weten of kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Bij Welzijn Waard zijn meer dan 500 vrijwilligers actief betrokken. Samen staan wij sterk. Verminder de lasten van de mantelzorger, doe iets betekenisvol voor jezelf en de samenleving, kom in contact met leuke mensen, vergroot je horizon, leer nieuwe dingen, have fun!

Het online vrijwilligersportaal is jouw eigen ingang voor communicatie met Welzijn Waard. Hier kun jouw eigen wensen en beschikbaarheid aangeven, reageren op vacatures en activiteiten en declaraties indienen.

Inloggen op het vrijwilligersportaal

Meld je aan op het vrijwilligersportaal en verken de mogelijkheden online:

  • reageren op vacatures
  • jouw eigen wensen en beschikbaarheid invullen
  • inschrijven op activiteiten & scholing
  • declaraties indienen

Geheimhouding

Onze professionals hebben een geheimhoudingsplicht en zijn onafhankelijk.

Wat kost dat?

Onze dienstverlening is voor inwoners van Gemeente Waard gratis.